Jucător originar din Odobeşti (Dâmboviţa). titular la o echipă din Serie A IONUŢ RADU A AJUNS TITULAR LA GENOA

Mihai ROŞOIU

Dâmboviţeanul Ionuţ Radu, portarul naţionalei de tineret a României, „are calităţi importante ca să ajungă sus”, a estimat pentru Tutto Mercato Web agentul fotbalistului, Crescenzo Cecere. Venit în vară de Inter Milano la Genoa, Radu, care are 21 de ani, a fost titular în ultimele două meciuri ale echipei sale.
„Munceşte ca să crească de la o zi la alta şi să progreseze. Ionuţ este foarte fericit. Trebuie să se gândească să progreseze, are calităţi importante ca să ajungă sus”, a declarat Crescenzo Cecere.
Întrebat dacă Radu se gândeşte să se întoarcă la Inter, Cecere a răspuns: „Astăzi în mintea lui e doar Genoa. Contează doar Grifonul (supranumele clubului – n. r.). Clubul Genoa este un loc extraordinar, e o onoare să joci titular aici. Evident că visează să se revină acolo unde a crescut şi a câştigat trofee la nivel de juniori. Astăzi însă este foarte fericit cu această experienţă la Genoa şi e singurul lucru care contează.”
Radu i-a luat locul între buturi experimentatului Federico Marchetti, 35 de ani, venit în vară de la Lazio.
„Cu Marchetti alături, Radu nu poate decât să crească. Este o prezenţă importantă, vorbim de un mare portar şi de un băiat cu mari calităţi umane”, a spus agentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL

FOTBAL