Jandarmul montan lonuţ Timofte, campion şi vicecampion Masters

Din acest weekend, plutonierul-major ionuţ Timofte a devenit campion naţional şi vicecampion la alergat.
Acesta a participat la Campionatul Naţional Pistă Masters 2020, care s-a desfăşurat pe stadionul „lolanda Balaş” din Bucureşti.
Jandarmul montan a intrat în concurs la categoria masculin +35ani, a alergat la proba de 1.500 de metri şi a obţinut un timp de 4 minute şi 27 de secunde, precum şi la proba de 800 metri într-un timp de 2 minute şi 12 secunde. în urma competiţiei, plutonierul-major lonuţ Timofte a câştigat titlul de atlet Masters.
lonuţ Timofte a relatat că se simte foarte mândru de rezultatele obţinute, iar prin participarea la aceste competiţii doreşte să arate că pregătirea fizică, respectarea unui program şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos sunt benefice, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în activitatea profesională.
Reamintim faptul că în ultima săptămână subofiţerul a participat şi la crosul „RUN IOR 2020” – ediţia 1, la care a obţinut rezultate notabile.
Jandarmul montan îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COOPERARE INTERNAŢIONALĂ PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI DE CRIMINALITATE INFORMATICĂ

In urma a 4 percheziţii, au fost depistate mai multe persoane bănuite că ar fi prejudiciat 600 de victime, clienţi ai unor bănci din Lituania şi Estonia, cu 200.000 de euro. De asemenea, au fost stopate transferuri frauduloase în valoare de 300.000 de euro. Cercetările au fost efectuate împreună cu […]