Jandarmul lonuţ Timofte, locul I la „Maratonul Argonauţilor” -categoria de vârstă 30 – 39 de ani

Jandarmul montan lonuţ Timofte a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiţii sportive (mara-toane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate notabile.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut o nouă performanţă. S-a clasat pe locul I la categoria de vârstă 30 – 39 de ani în cadrul concursului „Maratonul Argonauţilor” Cheile Dobrogei, ediţia a lll-a.
Pasionat de sport şi de alergarea montană, subofiţerul a intrat în competiţia menţionată la proba de cros şi a parcurs o distanţă de 16 km cu +400 de metri diferenţă de nivel, la care a obţinut un timp de 1 oră, 13 minute şi 30 de secunde.
Plutonierul-major lonuţ Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munţii Bucegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Infrastructura educaţională, rutieră şi de utilităţi publice din judeţul Dâmboviţa, priorităţi pentru administraţia judeţeană

Şantierele din judeţul Dâmboviţa se află în plin proces de activitate. Termenele asumate de constructori şi modul de realizare a contractelor de lucrări au reprezentat scopul vizitei preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, în zona de sud a judeţului.Vizita de lucru a început cu lucrările finanţate de consiliul judeţean la […]