Published On: mar, iun. 11th, 2019

Jandarmul lonuţ Timofte, locul al Il-lea la „super cursa faptelor bune”

nichiduta.ro

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 60 decompetiţii sportive (maratoane montane, semi-maratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate bune şi foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut un nou rezultat notabil. S-a clasat pe locul al ll-lea la Semimaratonul Ploieşti 2019, desfăşurat în Parcul Municipal Vest Ploieşti.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în „super cursa faptelor bune” la categoria individual şi a parcurs un traseu de 21 km.
Subofiţerul va participa şi pe 15 iunie a.c., la maratonul montan – „Retezat Sky Race lntersport 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu de 28 km, particularitatea acestei competiţii constând în alergarea montană la o altitudine de peste 1500 m.
Plutonierul major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro