Published On: mie, oct. 2nd, 2019

Jandarmul lonuţ Timofte la Semimaratonul Bucuriei şi Semimaratonul Oraşului Plopeni

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiţii sportive (maratoane montane, semi-maratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate bune şi foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut noi rezultate notabile. S-a clasat pe locul al lll-lea general, la Semimaratonul Bucuriei desfăşurat la Urlaţi şi la Semimaratonul Oraşului Plopeni.
Pasionat de sport şi de alergarea montană, subofiţerul a intrat în competiţiile menţionatepentru a treia oară, parcurgând distanţele de 21, respectiv 10 km.
Jandarmul dâmobviţean va participa şi pe 13 octombrie a.c., la „Maratonl Internaţional Bucureşti „, care se va desfăşura pe o distanţă de 10 km.
Plutonierul-major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>