Published On: mie, mart. 14th, 2018

Jandarmul Ionuţ Timofte – pe primul loc la semimaratonul „Run for Life”

nichiduta.ro

Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat timp de peste 3 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 40 de competiţii sportive (maratoane montane, semimara-toane pe asfalt etc.), la care a obţinut rezultate notabile.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul „Run for Life”, aflat la a Il-a ediţie şi desfăşurat în Parcul IOR din municipiul Bucureşti.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 400 de participanţi, la categoria – 18-34 ani – masculin (21 km).
Concursul a fost organizat în scop caritabil constituind o pledoarie pentru viaţă, sănătate, solidaritate umană şi susţinerea luptei împotriva maladiei secolului XXI: cancerul.
Subofiţerul va participa şi pe 31 martie a.c., la semimaratonul – „Intersport” Braşov, care va consta în parcurgerea unui traseu de circa 21 km, cu diferenţă de nivel de 600 m.
Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro