Published On: joi, iul. 27th, 2017

Jandarmul Ionuţ Timofte a câştigat locul 2 la Marathon 7500

nichiduta.ro

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat luna aceasta Jandarmeria la „Marathon 7500” -ediţia a IX-a, care a presupus parcurgerea unui traseu de 45 km.
Competiţia s-a desfăşurat la jumătatea lunii iulie a.c., pe un traseu stabilit de organizator în Munţii Bucegi.
Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria „Open”, care a constat în parcurgerea traseului Peştera – Vf. Omu (2.507 m) – Valea Cerbului – Gura Diham -Prepeleac – Mălăieşti – Vf. Omu -Poiana Guţanu – Şaua Strungă -Padina – Peştera, pe o distanţă de 45 km, cu o diferenţă de nivel de 3.300 m şi s-a clasat pe locul al ll-lea din 152 de echipe, obţinând un timp oficial de 6 ore, 33 minute şi 42 secunde.
Particularitatea acestei competiţii a constat în alergarea montană pe echipe, jandarmul montan participând împreună cu lvănescu Andrei, un ploieştean în vârstă de 19 ani aflat la începutul „carierei” de alergător montan.
Pasionat de alergarea montană, subofiţerul va participa şi pe 9 septembrie a.c., la a Vlll-a ediţie a ultramaratonului „Ciucaş X3″, desfăşurat în Munţii Ciucaş, care va consta în parcurgerea unei distanţe de 105 km cu o diferenţă de nivel de aproximativ 4.900 metri.
Plutonierul major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean”Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006, iar timp de aproape 3 ani, subofiţerul a participat la 32 de competiţii, dintre care 13 semimaratoane şi 1 maraton pe asfalt, 6 martoane montane şi 12 crosuri, la care a obţinut rezultate notabile.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro