Published On: lun, apr. 7th, 2014

„Jandarmul Anului ” a fost desemnat plutonierul major Alexandru Petre Stan, de la Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa

nichiduta.ro

Alexandru Petre StanViceprim-ministrul pentru securitate naţionala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a participat la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, la aniversarea a 164 de ani de la înfiinţarea primului regiment de jandarmi. Cu această ocazie, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a acordat titlul onorific de „Jandarmul Anului” plutonierului major Alexandru Petre Stan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. Subofiţerul a salvat, pe 27 februarie, anul acesta, o fata de 16 ani de un individ care intrase peste ea în casă şi a încercat să o violeze.
JANDARMUL ANULUI -plutonierul major Alexandru Petre Stan
În dimineaţa zilei de 27 februarie a.c., în jurul orei 5.00, în timp ce se afla în locuinţa sa, situată în oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, plutonierul major Alexandru Petre Stan, subofiţer operativ în cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Răcari, Secţia Jandarmi Tărtăşeşti din I.J.J. Dâmboviţa, a fost alertat de strigatele de ajutor ale unei tinere aflată singură acasă într-un apartamentul vecin. Subofiţerul jandarm a anunţat telefonic Poliţia Oraşului Titu şi a intervenit prompt imobilizând un bărbat suspect care tocmai ieşise din apartamentul de unde se auzeau strigătele. În urma verificărilor efectuate ulterior, s-a stabilit că individul este cunoscut cu antecedente penale, fiind prezentat Judecătoriei Răcari, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro