Jandarmii, pe urmele hoţilor de lemne

Jandarmii au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale săvârşite în domeniul silvic.
În urma unei acţiuni desfăşurate pe raza localităţii Dragodana, au fost constatate două fapte de natură contravenţională, fiind aplicate un avertisment şi o amendă de 5.000 lei. Persoanele în cauză au fost surprinse în timp ce transportau cu două atelaje hipo, pe un drum din imediata vecinătate a unui teren agricol din localitate, material lemnos din speciile stejar, carpen şi jugastru.
În urma verificărilor efectuate tinerii au fost sancţionaţi contravenţional pentru „transportul fără avize de însoţire a materialelor lemnoase, (…)”. Lemnul a fost predat proprietarului, în custodie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bărbat salvat din pârâu de jandarmi

Jandarmii au intervenit pentru sprijinirea unei persoane aflate în dificultate pe raza satului Gura Ocniţei. În timp ce patrulau prin localitate pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, jandarmii au fost solicitaţi de către o localnică să intervină pentru a-i salva concubinul căzut accidental în albia unei ape. Ajunşi la locul […]