Jandarmii dâmboviţeni sunt la datorie

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării următoarelor meciuri de fotbal din Campionatul Naţional 2020 – 2021, astfel:

  • CSM Flacăra Moreni – CSM Alexandria, meci de liga a III-a, vineri, 6 noiembrie a.c., începând cu ora 14.00, pe Stadionul „Flacăra” din muncipiul Moreni;
  • AFC Pucioasa – ACS Unirea Bascov, meci de liga a IlI-a, sâmbătă, 7 noiembrie a.c. începând cu ora 14.00, pe Stadionul „Dumitru Tică Popescu” din oraşul Pucioasa.
    Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a meciurilor de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestora, chiar dacă se vor desfăşura fără spectatori, în contextul pan-demiei cu COVID-19.
    Totodată, adresăm organizatorilor, staff-urilor auxiliare celor patru echipe, precum şi suporterilor care şi-au exprimat intenţia de a se aduna în zona arenelor sportive pentru a-şi încuraja echipele favorite, următoarele recomandări preventive:
  • să aducă la cunoştinţa autorităţilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecţie sanitară, dar şi de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul autorităţilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activităţi pentru informarea elevilor din Tărtăşeşti

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, împreună cu cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Poliţia Oraşului Răcari şi Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, au desfăşurat activităţi informativ-preventive la unităţile de învăţământ de pe raza localităţii Tărtăşeşti.Astfel, poliţiştii au discutat cu elevii, adresându-le recomandări atât cu privire la […]