Jandarmii dâmboviţeni, pe urmele vânzătorilor ambulanţi de parfumuri contrafăcute

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în parcarea unui supermarket din municipiul Târgovişte trei persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani au fost găsite 8 parfumuri cu numele unor mărci consacrate. Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale în cuantum de 1.500 lei pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fugit de la locul accidentului, însă poliţiştii au pus mâna pe el

Un şofer a acroşat şi accidentat un bărbat de 56 de ani, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Victima se pare că a suferit răni grave şi a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital. Imediat, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au demarat acţiuni ample pentru […]