Jandarmii dâmboviţeni, la datorie

Cu ocazia Bobotezei, sărbătoare sfântă a creştinătăţii la care au fost prezenţi numeroşi credincioşi, luni, 6 ianuarie, jandarmi dâmboviţeni, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali au asigurat măsurile de ordine publică la slujba de sfinţire a apei.
Cu ocazia Marii Sărbători a Botezului Domnului (Boboteaza) şi a Sfântului loan Botezătorul, jandarmii dâmboviţeni au asigurat şi vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul procesiunilor şi slujbelor religioase oficiate la Catedrala Mitropolitană şi Catedrala Eroilor din Municipiul Târgovişte, Mănăstirea Dealu, Mănăstirea Viforâta şi Schitul Peştera.
Totodată, jandarmii vor adopta măsuri specifice astfel încât manifestările tradiţionale prilejuite de obiceiurile anuale „Geavrele de Morteni” şi „Iordanul” ce se vor desfăşura la nivelul judeţului să se deruleze în condiţii de siguranţă, concomitent cu prevenirea faptelor antisociale şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la cetăţeni.
Având în vedere faptul că în fiecare an la aceste mari slujbe religioase participă un public numeros, Jandarmeria recomandă următoarele:
– respectaţi indicaţiile şi traseele de deplasare stabilite de organizator;
– evitaţi îmbulzeala;
– acordaţi o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor persoanele;
– solicitaţi, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În 2019, poliţiştii au scos de pe piaţă 3 tone de droguri

În primele 11 luni ale anului trecut, în urma acţiunilor organizate de poliţişti şi procurori D.I.I.C.O.T au fost destructurate 57 de grupări organizate şi au fost scoase de pe piaţă aproape 3 tone de droguri. În primele 11 luni ale anului 2019, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat […]