Jandarmii damboviţeni, câştigătorii competiţiei „Cupa Mihai Viteazul”

În perioada 8 mai – 26 octombrie a.c, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) a răspuns pozitiv invitaţiei COS Târgovişte şi s-a înscris cu o echipă reprezentativă în competiţia „Cupa Mihai Viteazul”, ediţia 2018. Patru dintre cele 14 echipe, reprezentate prin angajaţi ai IJJ Dâmboviţa, IPJ Dâmboviţa, ISU Dâmboviţa, COS Târgovişte, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Găeşti, Geo-Sting Târgovişte, Rondocarton, Erdemir, Oţeli-nox, Kablu Tronik, Cromsteel şi Stalker, care au ajuns la partea finală a „Cupei Mihai Viteazul”, s-au întrecut la fotbal pe terenul de la Baza Sportivă a cOs Târgovişte, în ziua de 26 octombrie a.c., pentru adjudecarea trofeului.
În finala mică s-au calificat echipele Kablu Tronik – Stalker, iar în finala mare s-au întâlnit echipele IJJ Dâmboviţa şi ISU Dâmboviţa.
Câştigătoare în finala mică a fost Kablu Tronik care a învins echipa adversă cu scorul de 7-1.
În finala mare a acestui campionat câştigătoarea trofeului a fost desemnată echipa IJJ Dâmboviţa, cu un scor de 4-2 împotriva celor de la ISU Dâmboviţa.
„Cupa Mihai Viteazul”, ediţia 2018 a culminat cu o competiţie „La sfoară”, iar după o luptă aprigă cu echipele ISU Dâmboviţa, Kablu Tronik şi Rondocarton, echipa IJJ Dâmboviţa a râmas în cursă cu cea a COS Târgovişte, pe care a învins-o cu un scor de 2-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNI ÎN ZONA TRECERILOR LA NIVEL CU CALEA FERATĂ, PENTRU SALVAREA DE VIEŢI

Poliţiştii de la rutieră şi de la transporturi au desfăşurat, pe parcursul a două zile, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere la trecerile la nivel cu calea ferată. Au fost aplicate peste 4.800 de sancţiuni contravenţionale, dintre care peste 800 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, […]