Jandarmii dâmboviţeni au donat sânge pentru un coleg

Peste 20 de jandarmi au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi au donat sânge, în semn de solidaritate faţă de colegul lor care suferă de o afecţiune medicală gravă.
În prezent jandarmul dâmboviţean se luptă pentru viaţă şi din dorinţa de a-l ajuta, atât pe acesta, cât şi pe ceilalţi bolnavi care au nevoie de transfuzii, la nivelul inspectoratului s-a organizat această acţiune de donare de sânge. Conştienţi de importanţa pe care o are un simplu gest – acela de a dona – jandarmii s-au mai alăturat de-a lungul timpului unor campanii umanitare de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa donării de sânge. Prin această acţiune jandarmii au dorit să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierul problemă şi "sandilăul"

Deşi s-ar fi cuvenit să fie un personaj mai discret, cel puţin prin prisma problemelor serioase pe care le are în Justiţie, Darius Vâlcov, consilier al primului ministru, face ce face şi iese ca păduchele-n frunte. A început cu ceva comentarii cel puţin deplasate, a postat apoi documente cu caracter […]