Jandarmii au salvat un bărbat de la moarte

spanzuratŞoc pentru trecători. Un bărbat a încercat să se spânzure în Parcul Chindia, în zona fostului Restaurant Brotăcei. O persoană care trecea prin zona l-a văzut pe bărbat, şi a alertat un echipaj al jandarmilor care era în patrulare şi a reusit să-l salveze. Bărbatul de 50 de ani se pare că este cunoscut cu mari probleme de sănătate şi mai mult se pare că este şi un consumator de alcool, iar cu familia nu se mai înţelege. S-a supărat pe jandarmi pentru că nu l-au lăsat să-şi ducă planul la capăt: „În timp ce ne aflam în patrulare în zona Parcului Chindia din Târgovişte, am obsevat o persoană de aproximativ 50 de ani, care avea asupra sa o sfoară legată de un copac. Avea intenţii de a se sinucide. Am intervenit. Am luat legătura cu acesta şi ne-a relatat că are probleme în familie şi nu mai vrea să trăiască”, a declarat plt. mj. Gabriel Nistor, IJJ Dâmboviţa. în cele din urmă, omul s-a calmat şi a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Târgovişte. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
jandarmiRata sinuciderilor este mai ridicată primăvara decât iarna
Cei mai mulţi dintre cei care încheie socotelile cu viaţa aleg moartea violentă. Ştreangul sau aruncarea de la înălţime sunt în top. Oamenii cu bani preferă, însă, pistolul şi glonţul. Graficul sinuciderilor urmează acelaşi tipar aproape an de an, susţin criminaliştii şi medicii legişti. Spânzurarea, înjunghierea ori aruncarea de la înălţime sunt căile alese de cei care vor să moară. Cei care se hotărăsc să o facă, aleg un mod de suicid fără cale de întoarcere”, a precizat un medic legist.gabriel nistorCriminaliştii susţin că sunt anumite perioade din an în care au loc mai multe sinucideri ca de obicei. Primăvara şi toamna sunt perioadele din an în care incidenţa sinuciderilor e mai mare. De asemenea, în preajma sărbătorilor, fie Paşte, fie Crăciun, se constată o creştere a actelor sinucigaşe sau a tentativelor”, a explicat, un criminalist. Cele mai recente exemple arată că sinucigaşii se încadrează în statistici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA PFIMEI ETAPE DIN PLAY-OFF ŞI PLAY-OUT

Este pentru prima dată când în fotbalul românesc se aplică sistemul play-off şi out. După 22 de etape, mai sunt 10 de disputat între două grupări ale aceleiaşi serii, pentru a stabili cine promovează. Pentru formarea celor două clasamente, 1-6 şi 7-12, a trebuit să se aştepte până miercuri după-amiază, […]