Jandarmeria Dâmboviţa, prezentă la Cupa Centenarului Marii Uniri

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a participat la etapa zonală a Cupei Centenarului Marii Uniri.
Competiţia sportivă de mini-fotbal este organizată la nivelul Jandarmeriei Române, cu ocaziaţ aniversării a 100 de ani de la Mare Unire din Decembrie 1918.
Din grupa care face parte echipa Jandarmeriei Dâmboviţa, mai sunt echipe de jandarmi din Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman, meciurile fiind disputate la Ploieşti în perioada 24 aprilie – 10 mai.
În cele două partide desfăşurate marţi, jandarmii dâmboviţeni au câştigat în faţa celor din Călăraşi cu scorul de 6-2, iar în faţa celor din Ialomiţa cu scorul de 8-1.
După etapa zonală, urmează optimile de finală care vor avea loc în perioada 04 – 15 iunie 2018 şi faza finală din intervalul 24-28 septembrie
2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sterilizarea gratuită a câinilor de rasă comună, un succes la Răcari

Primăria Răcari in colaborare cu o asociaţie, a derulat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună. La momentul acesta sterilizarea câinilor din gospodăriile oamenilor reprezintă una dintre soluţiile identificate pentru stoparea înmulţirii câinilor comunitari şi astfel autorităţile din Răcari au decis să se implice şi să convingă […]