Published On: lun, iul. 31st, 2017

Jandarmeria Dâmboviţa pe baricade în nou sezon competiţional 2017 – 2018

nichiduta.ro

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa s-a desfăşurat o conferinţă de presă, care a fost susţinută de colonel Matei Viorel, împuternicit inspector şef. În cadrul conferinţei de presă s-a discutat despre pregătirea sezonului competiţional 2017 – 2018. Pentru creşterea gradului de siguranţă al participanţilor la jocurile şi competiţiile sportive în sezonul 2017 – 2018 la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, s-au executat o serie de activităţi de analiză, pregătire, cooperare şi stabilire a priorităţilor de acţiune. Sezonul competiţional 2017 – 2018 regăseşte aceleaşi echipe din sezonul precedent:
a) în cadrul ligilor de fotbal:
– liga a II- a A.F.C. Chindia Târgovişte;
– liga a III – a C.S.M- Flacăra Moreni, A.S.F.C. Aninoasa, A.C.S. Urban Titu;
b) în cadrul Ligii Naţionale de Baschet Feminin – C.S.M. Târgovişte;
c) în cadrul Diviziei A1 Volei Feminin
– C.S.M. Târgovişte
Au fost desfăşurate activităţi comune cu reprezentaţii cluburilor, organizatorii, responsabilii de ordine şi siguranţă publică pentru verificarea condiţiilor de siguranţă şi securitate a arenelor sportive pe care urmează să se desfăşoare jocuri, competiţii cu grad de risc.
Cu prioritate s-a acţionat pentru instruirea personalului implicat în asigurarea măsurilor de ordine publică în zona arenelor sportive atât cu efectivele proprii cât şi cu efectivele din cadrul societăţilor de pază şi protecţie sau poliţie locală. Sezonul competiţional 2017 – 2018 va debuta cu o sedinţă de analiză comună la care sunt invitaţi reprezentanţii cluburilor de fotbal/baschet/volei, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dâmboviţa, I.PJ.Dâmboviţa, I.S.U. Dâmboviţa, Poliţiei Locale, S.C. Municipal Security Târgovişte toţi cu atribuţii pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării jocurilor sportive, în scopul stabilirii măsurilor necesare diminuării riscurilor şi vulnerabilităţilor identificate cu ocazia desfăşurării partidelor de fotbal şi nu numai, pe sezonul precedent.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro