Published On: mie, ian. 9th, 2019

Jandarmeria Dâmboviţa a primit maşini noi de intervenţie

nichiduta.ro

Parcul auto al Jandarmeriei Dâmboviţa începe să fie reînnoit. La finele anului trecut, patru autovehicule de serviciu, noi, marca Dacia Duster şi un microbus au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, şi asta ca urmare a achiziţiilor făcute de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Autovehiculele vor fi utilizate pe timpul efectuării misiunilor specifice, contribuind la asigurarea mobilităţii efectivelor de jandarmi şi reducerea timpilor de răspuns în cazul intervenţiilor la faptele de tulburare a ordinii şi siguranţei publice, ajutorarea populaţiei în situaţii de urgenţă, precum şi la toată gama de misiuni de ordine publică sau de pază şi protecţie instituţională în care sunt angrenate efectivele de jandarmi dâmboviţeni.
Deşi noile maşini vor asigura o mobilitate mai bună a jandarmilor dâmboviţeni în acţiunile de intervenţie, parcul auto al IJJ Dâmboviţa mai are nevoie de foarte multe îmbunătăţiri. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, parcul auto este învechit, fiind format din maşini cu o vechime de peste 12 ani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro