Jandarmeria Dâmboviţa a primit alte 10 autoturisme noi

Ultimele 10 autoturisme au intrat în dotarea structurilor de ordine publică din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene. Acestea vor fi folosite în misiunile cotidiene, în scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor.
Noile maşini sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice şi vizuale, având aplicate, ca însemne specifice, tricolorul României şi deviza Jandarmeriei Române: „Lege şi Ordine”.
Autovehiculele fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de Ministerului Afacerilor Interne, fiind repartizate la nivelul inspectoratului pentru structurile operative.
Utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate a jandarmilor dâmboviţeni în misiunile desfăşurate în slujba cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un jandarm, la încheierea mandatului de onoare în instituţia "Oamenilor de arme"

După 24 de ani de carieră militară, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a trecut în rezervă cu drept la pensie.Plutonierul-adjutant Manea lon-Dorin şi-a desfăşurat activitatea în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale la Judecătoria Răcari, precum şi pe linie de ordine publică în aceeaşi […]