Iubitorii muzicii culte sunt invitaţi la „Primăvara clasică europeană”

Pe 9 Mai, iubitorii muzicii culte sunt invitaţi la a cincea ediţie a concertului „Primăvara clasică europeană”. Evenimentul este organizat de Primăria Târgovişte în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, şi va avea loc la Curtea Domnească. In cazul în care condiţiile meteo nu vor fi favorabile, spectacolul va fi găzduit de Casa Sindicatelor.
Referitor la concert, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviste, a precizat că în An Centenar, va avea, în mod firesc, valenţe româneşti. Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga, va interpreta rapsodiile a Ia şi a II-a, de George Enescu, şi va acompania soliştii Anastasia Lazariuc, Oana Şerban, Florin Georgescu, Marcel Pavel şi Vlad Miriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BURLEANU VREA 18 ECHIPE ÎN LIGA A II-A

La fix o săptămână de la momentul în care l-a învins categoric pe Ionuţ Lupescu în alegerile pentru şefia FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că are de gând să facă o primă schimbare importantă în fotbalul românesc şi să dea un restart în Liga 2 şi Liga 3. Nu puţini […]