Published On: mar, aug. 20th, 2019

ISU „Basarab I” Dâmboviţa a avut peste 39 de intervenţii în ultimele zile

nichiduta.ro

În perioada 12 – 18 august 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 39 de evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 incendii de vegetaţie, 15 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare copac, o degajare de elemente de construcţii instabile). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 238 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 9 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare sirene).
În data de 16 august, în cea de a doua zi a Festivalului Padina Folk, cadre ale Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor (SPIRC) şi voluntari ai ISU Dâmboviţa au desfăşurat activităţi de informare preventivă cu turiştii din zonă.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro