ISJ Dâmboviţa: 217 absenţi (6,78%) la prima probă a Evaluării Naţionale

0 0

Marţi dimineaţă s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a (Limba şi literatura română) – sesiunea 2021.
Potrivit ISJ Dâmboviţa, au fost prezenţi 2981de candidaţi. Nu s-au prezentat la examen 217 candidaţi (6,78%). Nu au fost elevi eliminaţi din examen.
Subiectul şi baremul de corectare pentru proba de Limba şi literatura română vor fi publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.
Următoarea probă scrisă (Matematică) are loc astăzi, joi, 24 iunie.
Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).
Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evalu-are.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.
Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

6 JUCĂTORI NOI ÎN LOTUL CHINDIEI TÂRGOVIŞTE

În conferinţa care a avut loc odată cu fuziunea dintre FC Viitorul şi Farul Constanţa, Gică Hagi a anunţat că a reuşit să facă şi primele transferuri. Adrian Petre, fost la UTA, va semna cu noua formaţie din Constanţa, iar un alt nume supriză propus de „rege” este Marian Aioani, […]