Published On: mie, dec. 21st, 2016

ÎPS Părinte Nifon, Mitropolit şi Arhiepiscop al Târgoviştei, a oferit daruri bogate copiilor

nichiduta.ro

Înaltpreasfinţitul Părinte Nifon, Mitropolit şi Arhiepiscop al Târgoviştei, a oferit cadouri copiilor de la Centrul Social „Floare de Colţ” şi de la Centrul rezidenţial de tip familial „Sf. Ierarh Nicolae” aflat în grija şi sub ocrotirea Arhiepiscopiei. La evenimentul găzduit de Centrul Social Creştin, a cărui activitate este îndrumată de părintele Adrian Rada, au mai participat Preotul Vicar Eparhial Ionuţ Ghibanu, Preoţi Consilieri şi Cristiana Bucur, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului.
ÎPS Nifon i-a binecuvântat pe tinerii cu care soarta a fost mai puţin generoasă şi le-a vorbit despre „bucuria generată de Marea Sărbătoare a Naşterii Domnului nostru Iisus Cristos. Acum 2016 ani s-a născut Mântuitorul în Bethleemul din Iudeea. Deci să reţineţi, întâi de toate, care este baza sărbătorii noastre. (…) E vorba de un fiu care se naşte într-un mod unic. Adică Iisus Cristos este fiul lui Dumnezeu; El vine din cer, se întrupează de la Duhul Sfânt şi Fecioara Maria. După aceea răspândeşte învăţătura creştină, nemuritoare. Apoi, din dragoste faţă de om şi pentru a-i asigura un nivel de nobleţe sufletească El se sacrifică. Şi ştiţi cu toţii răstignirea pe cruce a Domnului Iisus Cristos şi apoi glorioasa Înviere, Înălţarea la ceruri. Dar El rămâne permanent cu noi, pentru că aşa a spus: «Iată, Eu sunt cu voi până la sfârşitul veacurilor»”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro