IPJ Dâmbovița, în doliu

Comisar șef de poliție PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița s-a alăturat oamenilor legii care veghează din Ceruri. Vestea a căzut ca un trăsnet!
„Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie a.c., a trecut la cele veșnice.
Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat in ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.
Drum lin spre ceruri, Relu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conducea cu permis fals

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din județul Prahova.În urma solicitării polițiștilor de a înmâna documentele, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Polonia. Astfel, polițiștii, în urma […]