IONUŢ RADU PLEACĂ DE LA GENOA?

Mihai ROŞOIU

Portarul din Odobeşti se află pe lista celebrei echipe italiene, Internazionale Milano.
lonuţ Radu a avut o primă parte de sezon spectaculoasă şi a intrat deja în atenţia unor cluburi puternice, precum Inter. Portarul de la Genoa este dorit înapoi de Inter, însă directorul Giorgio Perinetti a ţinut să lămurească situaţia.
„În primul rând, vreau să clarific pentru toată lumea că nimeni nu pleacă de la Genoa în ianuarie. Acestea fiind spuse, unii ar putea să obţină o înţelegere pentru a rupe concurenţa”, a spus directorul Giorgio Perinetti, pentru Radio CRC.
lonuţ Radu nu ar refuza însă o revenire la Inter, fapt pe care chiar el l-a subliniat în urmă cu câteva zile, pe 30 decembrie: „Inter? Mai vedem ce se întâmplă, sper să mă aştepte. Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După aceea voi Vedea, când încep campionatul vom vedea”, a spus Radu.
Portarul în vârstă de 21 de ani este titular de drept în echipa lui Cesare Prandelli, unde a adunat 15 meciuri oficiale în acest sezon. în plus, Radu a fost eroul naţionalei Under21 a României, cu care s-a calificat la Euro 2019.
Pe lângă lonuţ Radu, şi Christian Kouame este unul dintre cei mai doriţi jucători ai genovezilor. Acelaşi oficial al clubului, Giorgio Perinetti, a confirmat negocierile cu Napoli pentru atacantul ivorian, însă susţine că nici el nu se mişcă de la club în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC