Published On: vin, ian. 11th, 2019

IONUŢ RADU PLEACĂ DE LA GENOA?

Portarul din Odobeşti se află pe lista celebrei echipe italiene, Internazionale Milano.
lonuţ Radu a avut o primă parte de sezon spectaculoasă şi a intrat deja în atenţia unor cluburi puternice, precum Inter. Portarul de la Genoa este dorit înapoi de Inter, însă directorul Giorgio Perinetti a ţinut să lămurească situaţia.
„În primul rând, vreau să clarific pentru toată lumea că nimeni nu pleacă de la Genoa în ianuarie. Acestea fiind spuse, unii ar putea să obţină o înţelegere pentru a rupe concurenţa”, a spus directorul Giorgio Perinetti, pentru Radio CRC.
lonuţ Radu nu ar refuza însă o revenire la Inter, fapt pe care chiar el l-a subliniat în urmă cu câteva zile, pe 30 decembrie: „Inter? Mai vedem ce se întâmplă, sper să mă aştepte. Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După aceea voi Vedea, când încep campionatul vom vedea”, a spus Radu.
Portarul în vârstă de 21 de ani este titular de drept în echipa lui Cesare Prandelli, unde a adunat 15 meciuri oficiale în acest sezon. în plus, Radu a fost eroul naţionalei Under21 a României, cu care s-a calificat la Euro 2019.
Pe lângă lonuţ Radu, şi Christian Kouame este unul dintre cei mai doriţi jucători ai genovezilor. Acelaşi oficial al clubului, Giorgio Perinetti, a confirmat negocierile cu Napoli pentru atacantul ivorian, însă susţine că nici el nu se mişcă de la club în această iarnă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>