Published On: joi, iul. 6th, 2017

ionuţ Petculescu, la Naţional Sebiş. Va juca alături de Bârsănel şi Oprescu

nichiduta.ro

Târgovişteanul, Ionuţ Petculescu, a jucat în ultimele trei ediţii de campionat la CS Afumaţi. La echipa din Ilfov a evoluat în ultima stagiune 26 de partide şi a marcat două goluri. A intrat în câmpul de joc de cele mai
multe ori din postura de rezervă.
Se pare că antrenorul Vasile Neagu nu prea l-a agreat. A mizat pe Oleriu, Costache, Vasile, Tudorache….
în această vară, Petculescu a plecat la echipa din Liga a 3 a, Naţional Sebiş. Formaţia din judeţul Arad este antrenată de managerul, Călin Cojocaru.
în sezonul trecut, la Naţional, a evoluat şi fostul jucător de la FCM Târgovişte, George Bârsănel. Cojocaru a transferat foarte mulţi jucători în acest inter-sezon, printre care şi atacantul târgoviştean de la Dinamo-juniori, Silviu Oprescu (19 ani). Acesta a plecat de la Chindia la Dinamo în iarna anului 2016. I-a avut ca antrenori pe Mugurel Cornăţeanu şi Florin Bratu. Cu ultimul a câştigat titlu de campion naţional în această vară.
Ionuţ Petculescu (27 de ani), ultima achiziţie a lui Cătălin Cojocaru la Naţional Sebiş a mai jucat la Chindia-juniori, FCM Târgovişte, Mineru Motru, FC Românie (Liga a 9 a din Anglia), Urban Titu, FC Afumaţi cu care a promovat vara trecută în Liga a 2 a.
La Naţional Sebiş, a activat acum două sezoane şi fostul atacant de la FCM Târgovişte, Cosmin Negoescu.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro