ionuţ Petculescu, la Naţional Sebiş. Va juca alături de Bârsănel şi Oprescu

A.l.

Târgovişteanul, Ionuţ Petculescu, a jucat în ultimele trei ediţii de campionat la CS Afumaţi. La echipa din Ilfov a evoluat în ultima stagiune 26 de partide şi a marcat două goluri. A intrat în câmpul de joc de cele mai
multe ori din postura de rezervă.
Se pare că antrenorul Vasile Neagu nu prea l-a agreat. A mizat pe Oleriu, Costache, Vasile, Tudorache….
în această vară, Petculescu a plecat la echipa din Liga a 3 a, Naţional Sebiş. Formaţia din judeţul Arad este antrenată de managerul, Călin Cojocaru.
în sezonul trecut, la Naţional, a evoluat şi fostul jucător de la FCM Târgovişte, George Bârsănel. Cojocaru a transferat foarte mulţi jucători în acest inter-sezon, printre care şi atacantul târgoviştean de la Dinamo-juniori, Silviu Oprescu (19 ani). Acesta a plecat de la Chindia la Dinamo în iarna anului 2016. I-a avut ca antrenori pe Mugurel Cornăţeanu şi Florin Bratu. Cu ultimul a câştigat titlu de campion naţional în această vară.
Ionuţ Petculescu (27 de ani), ultima achiziţie a lui Cătălin Cojocaru la Naţional Sebiş a mai jucat la Chindia-juniori, FCM Târgovişte, Mineru Motru, FC Românie (Liga a 9 a din Anglia), Urban Titu, FC Afumaţi cu care a promovat vara trecută în Liga a 2 a.
La Naţional Sebiş, a activat acum două sezoane şi fostul atacant de la FCM Târgovişte, Cosmin Negoescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Petrolul Ploieşti şi U Cluj ne amintesc că legendele nu mor niciodată Au toate atuurile să promoveze în Liga a 2 a

Adevăratele legende ale fotbalului românesc, Petrolul Ploieşti, Oţelul Galaţi, U. Cluj (Alb Negru al Suporterilor Clujeni), Farul Constanţa, echipe care au intrat în faliment şi au fost preluate de suporteri (după modelul ASU Poli Timişoara) au promovat în Liga a 3 a, după meciurile de baraj (tur-retur). în acest fel, […]