Ion Negoescu si-a anunţat demisia de onoare. E de urmărit dacă se va ţine de cuvânt

A.l.

Scandalul arbitrilor deghizaţi l-a pus în dificultate pe Ion Negoescu, şeful Comisiei Judeţene de Arbitri. Auzind ce isprăvi au făcut fluieraşii şi ridicătorii de fanioane din subor-dinea lui în Cipru şi în Turcia, numărul 1 din arbitrajul dâm-boviţean şi-a dat demisia de onoare. Cel puţin, aşa a anunţat telefonic din Anglia, acolo unde se află de ceva timp la fiicele sale.
Lumea susţine că după ce Emil Tudor l-a învins categoric, la alegerile de acum aproape patru ani, nu trebuia să accepte funcţia de preşedinte al arbitrilor. Emil Tudor l-a primit lângă el, cu condiţia să vină fără Dan Mihălăchioiu, cel care-i făcuse campania la acele alegeri.
Se spune că Negoescu a stricat tot ce a făcut bun Ion Coman.
E de urmărit dacă „Ţuţi” Negoescu se va ţine de promisiune la venirea în ţară şi ce post va viza. Nu cred că va pleca aşa uşor de la AJF Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mihai Bălasa a început munca la Steaua

Dâmboviţeanul Mihai Bălasa a ajuns joi la prânz în Antalya şi a intrat în programul noii sale echipe Steaua Bucureşti. Fundaşul venit de la Trapani, prin AS Roma, şi-a cunoscut noii colegi şi a asistat la amicalul Steaua -Terek Groznîi (scor 1-1, G. Enache 57-din 11 m – Mbengue 83). […]