Published On: lun, aug. 6th, 2018

INVESTIŢIILE DIN POTLOGI ŞI CORBII MARII, VIZITATE DE PREŞEDINTELE CJ

nichiduta.ro

Peşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu a efectuat o vizită de lucru în localităţile Potlogi şi Corbii Mari, la obiectivele de investiţii pe care autorităţile locale le au în derulare.
Prima oprire a fost în comuna Potlogi, la blocul de locuinţe pentru tineri destinat închirierii, obiectiv finanţat prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), în valoare estimată de 2.765.140 lei.
Ulterior, au mai fost vizitate şi şantierele de lucru de la locuinţele sociale din satul Româneşti.
În comuna Corbii Mari, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a verificat stadiul lucrărilor la Grădiniţa cu 3 grupe din localitate, la sistemul de canalizare şi la drumurile comunale aflate în curs de asfaltare, prilej cu care şi-a exprimat mulţumirea cu privire la demersurile iniţiate de administraţia locală în vederea unei bune gestionări a proiectelor în lucru. De asemenea, acesta a concluzionat că fiecare dintre obiectivele amintite sunt importante pentru judeţul Dâmboviţa, contribuind la dezvoltarea socio-economică a localităţilor anterior amintite.
Vizita din localitatea Corbii Mari a cuprins şi o acţiune de recompensare a elevilor merituoşi din localitate, primarul lonuţ Bănică oferind unui număr de 25 de copii premii pentru reuşitele lor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro