Published On: joi, feb. 2nd, 2017

Investiţii noi preconizate în proximitatea Complexului de Nataţie

nichiduta.ro

Administraţia publică locală a pregătit o serie de proiecte, prin care urmăreşte extinderea ofertei privind agrementul şi practicarea sportului în perimetrul Complexului de Nataţie. Sunt proiecte care vin să completeze inclusiv infrastructura de turism, amănunte fiind prezentate de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan:
„Avem proiecte importante pentru această zonă. Chiar lângă Complexul de Nataţie vrem să construim un hotel şi tot aici vom face şi un teren de fotbal, de antrenament, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Prin Compania Naţională de Investiţii vrem să finanţăm o sală de sport şi avem spaţiul necesar”.
Primarul Cristian Stan a apreciat că este nevoie de timp pentru concretizarea acestor proiecte, dar rezultatul va fi pe măsură: Complexul Turistic de Nataţie va deveni un punct de atracţie important pentru târgovişteni, dar şi pentru întreaga zonă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro