Investiţii noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte (SJUT), instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a finalizat, în această săptămână, două proiecte extrem de importante:

  1. Achiziţia unui aparat de testare moleculară real-time PCR, cu o capacitate zilnică de 96 de teste pentru depistarea COVID-19.
    În prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte dispune de o echipă de 15 specialişti – medici, chi-mişti, biochimişti şi biologi, care lucrează, în două ture, pentru efectuarea testelor COVID-19. 2. Schimbarea instalaţiei de

încălzire în toate pavilioanele din locaţia centrală, precum şi la Secţia Psihiatrie Cronici Adulţi Gura Ocniţei.
Au fost montate şi puse în funcţiune şapte centrale termice – la Oncologie, Anatomie Patologică, Paliative, Administrativ şi Laboratorul de Medicină Nucleară, precum şi cinci cazane pentru apă caldă menajeră – la Gura Ocniţei şi în sediul central din Târgovişte.
De asemenea, a fost înlocuită instalaţia de apă caldă şi agent termic, care conţine: pompe de circu-lare-recirculare agent termic şi apă caldă menajeră, tablou electric forţă şi automatizare, butelie de egalizare, staţie de dedurizare şi sistem de automatizare centrale termice.
Ca urmare a acestei investiţii, realizată din fonduri proprii, prin sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte îşi reduce cheltuielile şi, totodată, scapă de frecventele avarii care apăreau în special în perioada de iarnă, iar pacienţii vor beneficia de mai mult confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectul de reabilitare şi modernizare a Cinematografului Independenţa -a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 80%

Proiectul de reabilitare şi modernizare a Cinematografului Independenţa, o clădire simbol a oraşului Târgovişte, se apropie de finalizare. În scurt timp municipiul va avea din nou un cinematograf în adevăratul sens al cuvântului un cinematograf,dar şi o sală multifuncţională.Referitor la acest obiectiv, primarul Cristian Stan a spus că, la momentul […]