Investiţii noi în comuna Gura Ocniţei

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, alături de vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, a participat la inaugurarea a două obiective de investiţii din comuna Gura Ocniţei şi anume -un centru de zi şi un teren de sport.
Totodată, la acest eveniment găzduit de primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin loniţă, şi care a debutat cu un moment religios, au participat şi parlamentarii Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, Cristina Stroe -inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale. Centrul de zi, intitulat „Sf. Ilie Tesviteanul”, din comuna Gura Ocniţei – sat Adânca, este unul de tip club şi reprezintă un proiect derulat de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), în valoare de 88.187 Euro, care oferă servicii de îngrijire, petrecere a timpului liber şi consiliere pentru toate categoriile sociale. Investiţia a presupus realizarea de lucrări de reabilitare şi extindere şi a fost realizată şi prin contribuţia financiară a beneficiarului, în valoare de 38.202 Euro. În cadrul centrului a fost amenajată şi o sală de fitness. În ceea ce priveşte cea de-a doua investiţie inaugurată, respectiv, teren de minifotbal în sat Adânca, aceasta a fost realizată, integral, din buget local, având o valoare de 410.380 lei. Fiind situat chiar în curtea centrului de zi, proiectul a vizat construirea unui teren sintetic, dotat cu vestiare, dar şi cu nocturnă.
Cu acest prilej, preşedintele Alexandru Oprea a felicitat autorităţile locale pentru implicare şi pentru toate proiectele derulate, dea lungul anilor, în vederea dezvoltării facilităţilor atât de necesare comunităţii din zonă.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost, în permanenţă, un partener al autorităţilor locale din comuna Gura Ocniţei şi a sprijinit, în limita posibilităţilor, proiectele necesare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor. Astfel, reamintim faptul că, în ultimul an, au fost realizate lucrări de reparaţii şi întreţinere la Centrul de Recuperare Neuromoto-rie pentru copii de la Gura Ocniţei, secţie care nu mai beneficiase de proceduri de renovare sau reabilitare de mai bine de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OPORTUNITĂŢI ERASMUS PENTRU STUDENŢII UNIVERSITĂŢII "VALAHIA" DIN TÂRGOVIŞTE

Universitatea „Valahia” din Târgovişte, instituţie de învăţământ superior cu grad de încredere ridicat, informează cu privire la desfăşurarea etapei a II-a a concursului Erasmus Plus destinat studenţilor săi de la programele de studii universitare de licenţă, mas-terat şi doctorat. Mobilităţile scoase la concurs însumează 292 de stagii de bursă, pe […]