Investiții majore pentru comuna Răzvad

0 0

Răzvad este comuna unde se lucrează la foc continuu: grădiniță nouă, străzi asfaltate, locuri de joacă, acestea fiind o parte din investițiile în plin proces de execuție, cu bani de la bugetul local. În derulare sunt și proiectele cu finanțare europeană și prin PNDL II.
Primăria, condusă de primarul Emanuel Spătaru, funcționează după un principiu clar, ce este rețeta succesului pentru o adminisitrație locală eficientă, în comuna Răzvad: trebuie să existe lucrări finalizate și recepționate, lucrări în execuție și lucrări la care se depune sau se întocmește documentația.
Se lucrează intens la noua Grădiniță ĩn prezent, în Răzvad, se lucrează intens, la o investiție pe care administrația locală dorește finalizată în luna octombrie. Este vorba de o nouă grădiniță, în comuna Răzvad, cu trei săli de clasă, una din clase având program prelungit. Grădinița va avea și un loc de joacă, parcare, alei pietonale, alei carosabile, spații verzi, împrejmuire. Se lucrează la finisajele interioare. Valoarea acestei investiții se ridică la 3.479.233,56 lei, sumă ce este din buget local. Este o grădiniță frumoasă, spațioasă și modernă, copiii și cadrele didactice din Răzvad meritând tot ce este mai bun.
Spații de joacă moderne și sigure la Grădinițele din
Valea Voievozilor și Gorgota
Copiii de la Grădinițele din Valea Voievozilor și Gorgota se bucură de spații de joacă moderne și sigure, iar părinții sunt liniștiți pentru că sunt zone sigure, realizate după cele mai stricte norme de securitate.
Locul de joacă amenajat de administrația de la Răzvad la Grădinița Valea Voievozilor a adus multă bucurie copiilor. Parcul, dotat cu echipamente de o calitate ridicată, respectă toate standardele europene, acest aspect fiind o altă promisiune făcută copiilor și îndeplinită.
Și la Grădinița Gorgota, locul de joacă este ultramodern, în zona echipamentelor de joacă fiind turnată o suprafață specială din tartan. Nu lipsesc balansoarele, leagănele, toboganul și figurinele.
Se asfaltează șase străduțe din Răzvad și Valea Voievozilor
Infrastructura rutieră locală rămâne o prioritate pe agenda administrației locale de la Răzvad, fiind în plin proces de asfaltare șase străduțe din Răzvad și Valea Voievozilor. Trei dintre aceastea sunt deja asfaltate, fiind deja introduse rețelele edilitare de apă și canal. Pe celelalte trei străzi, se lucrează la introducerea rețelelor de apă și canal, iar după finalizarea acestor lucrări, se va turna și asfaltul.
Rețeaua de canalizare va fi gata în luna octombrie
Vești bune: rețeaua de canalizare din Răzvad va fi finalizată în va împinge apa menajeră acolo unde este nevoie cu ajutorul stațiilor de pompare. Întreaga rețea de canalizare se va îndrepta către stația de epurare a Companiei de Apă Târgoviște. Primarul Emanuel Spătaru îi anunță pe cetățeni că pregătește un nou proiect, în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, în ceea ce privește realizarea de podețe, șanțuri betonate și piste de biciclete. La nivelul comunei Răzvad, reușitele se văd, fiind multe lucruri grozave pe care trebuie să le cunoașteți. Faptele vorbesc de la sine, administrația condusă de primarul

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Case în pericol la Decindeni: Malul Dâmboviței a fost erodat până în apropierea gospodăriilor!

Mai mulți gospodari din satul Decindeni, comuna Dragomirești, trăiesc cu teama că vor rămâne fără agoniseala de-o viață. Au casele și acareturile clădite în apropierea râului Dâmbovița și la fiecare viitură apele avansează câte puļin către zona intravilană, eroziunea malurilor fiind tot mai accentuată. Situația este cunoscută de autoritățile statului […]