Investiţii cu finanţare prin AFIR în comuna Corbii Marii

Noua admnistraţie locală din comuna dâmboviţeană Corbii Marii, a pregătit o serie de proiecte care deja a obţinut finanţare prin AFIR. Este vorba despre proiectul privind construcţia unei grădiniţe în satul Corbii Mari. Valoarea investiţiei este de 2.737.553 de lei. Un alt proiect cu finanţare pe AFIR este cel ce vizează realizarea infrastructurii de apă uzată în comuna Corbii Mari, în valoare de 5.421.938 de lei.
„Suntem în procedura de achiziţie public pentru Grădiniţă cu trei grupe în satul Corbii Mari, comuna Corbii Mari. Este o investiţie pe AFIR, valoarea este de 2.737.553 de lei.Contractul de finanţare a fost semnat în luna noiembrie a anului 2016. Tot pe AFIR mai avem un proiect „Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari, în valoare de 5.421.938 de lei. Procedura de achiziţie se află în desfăşurare pe SEAP”, a declarat primarul comunai Corbii Mari, lonu’ Bănică.
Ambele proiecte se află în procedura de achiziţie privind desemnarea firmei constructoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fostul Poligon de pe dealul Moţăianca, reamenajat ca zonă de agreement printr-un proiect cu finanţare europeană

Fostul Poligon de pe dealul Moţăianca din oraşul Pucioasa va deveni o zonă de agrement pentru petrecerea timpului liber dar şi o atracţie turistică. Interesul urbanistic al autorităţii publice locale din Pucioasa este de a recupera, salubriza şi a reamenaja zona, astfel încât aceasta să devină o importantă zonă de […]