Published On: mar, mai 9th, 2017

Investiţii cu finanţare prin AFIR în comuna Corbii Marii

nichiduta.ro

Noua admnistraţie locală din comuna dâmboviţeană Corbii Marii, a pregătit o serie de proiecte care deja a obţinut finanţare prin AFIR. Este vorba despre proiectul privind construcţia unei grădiniţe în satul Corbii Mari. Valoarea investiţiei este de 2.737.553 de lei. Un alt proiect cu finanţare pe AFIR este cel ce vizează realizarea infrastructurii de apă uzată în comuna Corbii Mari, în valoare de 5.421.938 de lei.
„Suntem în procedura de achiziţie public pentru Grădiniţă cu trei grupe în satul Corbii Mari, comuna Corbii Mari. Este o investiţie pe AFIR, valoarea este de 2.737.553 de lei.Contractul de finanţare a fost semnat în luna noiembrie a anului 2016. Tot pe AFIR mai avem un proiect „Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari, în valoare de 5.421.938 de lei. Procedura de achiziţie se află în desfăşurare pe SEAP”, a declarat primarul comunai Corbii Mari, lonu’ Bănică.
Ambele proiecte se află în procedura de achiziţie privind desemnarea firmei constructoare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro