Investiţie inaugurată în comuna dâmboviţeană Cojasca

Pe o vreme plăcută, numai bună de sărbătorit, sătenii din comuna dâmboviţeană Cojasca s-au adunat, duminică, să serbeze Ziua Comunei, împreună cu invitaţii lor. O sărbătoare aparte, o explozie de bucurie, care a adunat întreaga comunitate. Este o zi pe care primarul Victor Gheorghe le-a dedicat-o tuturor locuitorilor comunei şi s-a bucurat nespus de mult să fie alături de ei în aceste clipe minunate. A fost fost inaugurat şi un teren de fotbal, amenajat pentru copiii din satul lazu. Oficialităţile judeţului au fost invitate să participe la manifestările artistice dedicate zilelor comunei.
Pe scenă au urcat solişti de primă mână, cum ar Cornelia Catanga. Pe acorduri de muzică, localnicii au încins hora, tineri, bătrâni, autorităţile locale şi cele judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Peste 30 de străzi intră anul acesta în reabilitare

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat semnarea ordinelor de începere a lucrărilor pentru etapa a doua de asfaltare în Cartierul Priseaca şi pe Strada Gimnaziulu, unde proiectul este mai complex. La intrarea în oraş dinspre Valea Voievozilor se va începe cu reţeaua de canalizare, după care se va trece […]