Published On: vin, mart. 21st, 2014

„Investiţia statului în parcurile industriale a fost o greşeală”

nichiduta.ro

cucuAfirmaţia aparţine fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Aurel Cucu, în prezent preşedintele Comisiei de economie şi mediu de afaceri a PDL Dâmboviţa. Acesta a făcut o comparaţie între Dâmboviţa şi Prahova, în ambele judeţe fiind înfiinţate parcuri industriale în urmă cu peste un deceniu, pe fondul restrângerii activităţii. Aici se opresc însă asemănările, şi ce a urmat se ştie: prahovenii au ajuns în prezent la opt parcuri industriale – cele mai multe de tip green-field, cu mii de locuri de muncă, în timp ce la Dâmboviţa s-au cheltuit bani cu nemiluita şi numai Parcul Industrial Moreni se bucură de succes.
Aurel Cucu a admis că investiţiile statului în acest sector au însemnat o greşeală şi a fost de părere că soluţia este crearea în judeţ de parcuri industriale tip green-field, obligaţia autorităţilor fiind aceea de a asigura infrastructura de utilităţi şi o infrastructură de transport cât mai competitivă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro