„Investiţia statului în parcurile industriale a fost o greşeală”

cucuAfirmaţia aparţine fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Aurel Cucu, în prezent preşedintele Comisiei de economie şi mediu de afaceri a PDL Dâmboviţa. Acesta a făcut o comparaţie între Dâmboviţa şi Prahova, în ambele judeţe fiind înfiinţate parcuri industriale în urmă cu peste un deceniu, pe fondul restrângerii activităţii. Aici se opresc însă asemănările, şi ce a urmat se ştie: prahovenii au ajuns în prezent la opt parcuri industriale – cele mai multe de tip green-field, cu mii de locuri de muncă, în timp ce la Dâmboviţa s-au cheltuit bani cu nemiluita şi numai Parcul Industrial Moreni se bucură de succes.
Aurel Cucu a admis că investiţiile statului în acest sector au însemnat o greşeală şi a fost de părere că soluţia este crearea în judeţ de parcuri industriale tip green-field, obligaţia autorităţilor fiind aceea de a asigura infrastructura de utilităţi şi o infrastructură de transport cât mai competitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTE - ÎN MICRO VI S-A VERIFICAT STADIUL LUCRĂRILOR DE REABILITARE A CARTIERULUI

De aproximativ o săptămână au început lucrările celui mai mare proiect de reabilitare a cartierului, care a fost demarat în ultimii 30 de ani. Este vorba de Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. „S-a început cu decopertarea suprafeţei de pavele, de borduri, de garaje. După aceasta, vor urma lucrările de refacere […]