Investijii majore pentru modernizarea şi dotarea Grădiniţei nr. 15

Au început lucrările de modernizare la Grădiniţa cu program prelungit nr. 15, investiţie finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi cofi-nanţată de la bugetul Municipiului Târgovişte.
Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a subliniat că este un proiect complex, care include intervenţii de amploare, cum nu s-au mai făcut de la deschiderea instituţiei. Potrivit documentaţiei, imobilul va fi consolidat şi reabilitat termic, va fi înlocuit acoperişul şi vor fi refăcute finisajele interioare. Pe lângă înlocuirea pardoselilor şi a fenestraţiei, vor fi amenajate o scară exterioară pentru evacuare, un grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi şi va fi modernizată instalaţia de încălzire. Proiectul are o valoare totală de 3,6 milioane de lei, din care 368000 de lei pentru dotări, aici fiind inclus şi un sistem de supraveghere video. Pe durata lucrărilor, activitatea grădiniţei va fi relo-cată la Liceul nr. 5, cu precizarea că, în urma discuţiilor cu constructorul, a fost convenită devansarea termenului de execuţie cu trei luni, astfel încât grădiniţa să fie redeschisă în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA primeşte cereri de plată pentru 2019, în cadrul Măsurii M14 - Bunăstarea animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că, în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019, se depun cererile de plată pentru anul 2019, pentru angajamentele anuale din cadrul Măsurii M14 – Bunăstarea animalelor, Pachet a) -Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi Pachet b) – Plăţi în favoarea bunăstării […]