Published On: joi, sept. 12th, 2019

Interviu cu directorul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. CRISITAN SAVU: „CELE MAI IMPORTANTE APRECIERI SUNT CELE ALE OAMENILOR, ALE SUPORTERILOR!”

nichiduta.ro

” Domnule director, a fost o vară agitată la CSM Târgovişte…
” Da, da… Aşa se întâmplă la un club cu multe secţii, cu multe probleme şi cu multe responsabilităţi. Nu ne plângem pentru că toată lumea din fenomen cunoaşte realitatea. Adevărul este că în sportul de performanţă nu prea există vacanţe.
” Mulţumit de ce s-a întâmplat în anul competitional precedent?
” In mare parte, da. Am obţinut rezultate notabile atât la sporturile individuale, cât şi la echipe. Avem titluri naţionale, medalii la multe întreceri importante pe plan national. Per total am avut un sezon mulţumitor spre bun.
” Care credeţi că au fost cele mai bune lucruri petrecute în mandatul dumneavoastră de până acum?
” Nu mă puneţi să mă laud singur, că nu-mi place. Oamenii, târgoviştenii să aprecieze. In schimb vă pot spune ce mi-am dorit foarte mult şi s-a îndeplinit. Am vrut cu tot dinadinsul să facem sala de atletică grea şi am reuşit. Un pic mai târziu decât ne-am fi dorit, dar acum sportivii se pregătesc şi se recuperează în condiţii normale. Rezultatele echipelor de baschet au fost remarcabile în stagiunile precedente. Colaborarea cu CSŞ Târgovişte a dat roade şi fetele au obţinut două medalii foarte importante. Apoi ar fi medalia de la volei. Mi-a dorit mult să revenim pe podiumul national şi am reuşit. Cu emoţii, dar s-a terminat cum ne-am dorit. La sporturile individuale lucrurile au mers normal. Adică bine. Atât boxerii, cât şi radio-orientariştii sau judoka au reuşit să obţină rezultate bune.
” În ciuda celor spuse mai sus, au existat multe momente în care clubul a avut parte de critici.
” E normal. Dacă am fi fost perfecţi, nu mai existau aceste discuţii şi critici. Nu îmi place să comentez părerile jurnaliştilor sau ale oamenilor de sport. E firesc să avem opinii.
” Care este situaţia echipei de baschet?
” Spre bucuria noastră şi a celor care apreciază acest sport, vom juca în prima ligă şi în sezonul viitor. Am primit acceptul FRB şi vreau să vă spun că au început pregătirile. Sperăm să reuşim închegarea unei echipe, care să se prezinte bine în viitorul campionat. Impreună cu domnul Cătălin Tănase, lucrăm la o strategie pentru sezonul următor şi îi vom ţine la current cu noutăţile pe iubitorii acestui sport din Târgovişte.
” Credeţi că se va soluţiona diferendul cu George Dikeoulakos?
” Eu am speranţa că da, dar mai întâi trebuie ca justiţia să-şi spună punctul de vedere final. De aceea nu vreau să discut prea mult pe marginea acestui subiect. Nu de teamă, nu din neştiinţă. Consider că într-o astfel de speţă, e incorect să te antepronunţi.
” Voleiul ce îşi propune pentru sezonul următor?
” O performanţă asemănătoare cu cea din campionatul încheiat la finele primăverii. Poate şi mai mult. E devreme să ne pronunţăm, dar cred că am reuşit să formăm o echipă bună, care să se lupte pentru medalii.
” E greu să fii directorul unui club finanţat din fonduri publice?
” V-am spus că n-am de gând să mă laud, n-am de gând să mă plâng. Am ales să conduc acest club şi tot cee ace trebuie să fac e să mă concentrez pe activitatea mea.
” Credeţi că noul sezon competiţional va fi, din punct de vedere al rezultatelor, mai bun decât precedentul?
” Nu pot şti. Noi facem totul pentru ca sportivii şi antrenorii să beneficieze de condiţii de performanţă. Asta e datoria mea, a directorului. Bineînţeles, că nu le fac eu pe toate. Am o echipă bună alături, oameni dedicaţi, care desi nu ies în faţă, aşa cum se întâmplă cu sportivii, muncesc mult şi bine pentru ca actorii principali să poată obţine aceste rezultate. Nu o fac prea des, dar ăsta e un moment excelent pentru a le mulţumi şi de a-i asigura de toată aprecierea mea.
” Pentru fani, aveţi un mesaj?
” Tot ce îmi doresc e să-i convingem că merităm sprijinul lor. In definitive, ei sunt cei care ne judecă şi ne spun unde suntem, ce valoare avem. Dacă ei sunt mulţumiţi, înseamnă că am muncit bine.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro