INTERVENŢII ALE POLIŢIŞTILOR LA APROAPE 2.000 DE APELURI LA 112, ÎNTR-O ZI

În cursul zilei de marţi, poliţiştii au intervenit la aproape 2.000 de evenimente sesizate prin serviciul 112. Au constatat 661 de infracţiuni şi au aplicat peste 5.600 de sancţiuni contravenţionale, la nivel de ţară.
La data de 20 noiembrie a.c., peste 10.000 de poliţişti au fost angrenaţi în peste 240 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate peste 4.000 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 278 de aparate radar. Poliţiştii au intervenit la 2.351 de evenimente, dintre care 1.920 sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 661 de infracţiuni, 86 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.
Au fost depistate şi 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 59 de măsuri preventive.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.699 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 1.700.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 29.000 de lei.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 60 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 289 de permise de conducere şi retrase 112 certificate de înmatriculare. Poliţiştii au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pe vreme rea, conduceţi prudent şi manifestaţi atenţie sporită la pietoni!

În ultimele 24 de ore, la nivelul municipiului Târgovişte au avut loc două acccidente de circulaţie în care au fost implicaţi doi pietoni, victime pe trecerile de pietoni. Cauza a fost neacordare de prioritate. Unul dintre şoferi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii le recomandă celor care pornesc la […]