Published On: mie, iun. 6th, 2018

Întâlniri de lucru cu potenţialii beneficiari ai submăsurilor destinate tinerilor fermieri şi dezvoltării fermelor mici

nichiduta.ro

Centrele Regionale şi Oficiile Judeţene ale Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) vor organiza în perioada imediat următoare întâlniri de lucru cu potenţialii beneficiari ai Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Aceste acţiuni se vor derula pentru a asigura îndrumarea necesară depunerii cererilor de finanţare pentru noile sesiuni care urmează a fi lansate pentru submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” şi 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.
„Este o nouă iniţiativă care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale şi care face parte din strategia de comunicare cu potenţialii beneficiari pe care am stabilit-o la nivelul Agenţiei. La întâlnirile de lucru pot participa cei interesaţi să obţină finanţare nerambursabilă, inclusiv solicitanţii care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare şi au fost declaraţi eligibili fără finanţare. Este o oportunitate de a răspunde concret la eventualele întrebări ale celor care se pregătesc să depună cererile de finanţare şi astfel, să evităm erorile pe care le observăm în momentul verificării proiectelor.”, a menţionat Adrian CHESNOIU, directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro