Published On: mar, sept. 10th, 2019

Întâlnirea cu fiii satului la Ocniţa

nichiduta.ro

Duminică, 8 septembrie, de Sfântă Marie Mică, pe Platoul din Valea lui Şerb, cu mic, cu mare, locuitorii comunei dâmboviţene Ocniţa, administraţia locală condusă de edilul Eduard Barcău şi invitaţii de la judeţ s-au întâlnit la Sărbătoarea satului.
Localitatea Ocniţa a fost în mare sărbătoare, s-a marcat cum se cuvine cea de-a XXVIII-a ediţie a Zilei comunei Ocniţa. Şi, pentru a demonstra, încă o dată, că este alături de concetăţenii săi, primarul Eduard Barcău şi Consiliul Local Ocniţa au avut inedita iniţiativă, de a intitula acest eveniment – Întâlnire cu fiii satului.
Localnicii au venit în număr destul de mare pentru a se bucura de surprizele pregătite de administraţia locală. Suita de manifestări s-a desfăşurat pe Platoul din Valea lui Şerb şi ca noutate anul acesta administraţia a inaugurat şi noua scenă realizată din buget local. Programul artistic a debutat cu o suită de dansuri şi cântece interpretate de micile talente din comuna Ocniţa, dar şi invitaţi din alte localităţi. Cristina Păun, Bianca Mutu, Raluca Dimache, Mădălina Stoica, Ansamblul folcloric Florile Ocniţei, Ansamblul de dansuri Parea al Comunităţii Elene, Ansamblul de dansuri Horo al Asociaţiei Balgarska Radost au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.
Ansamblul folcloric Florile Ocniţei, reprezintă cu mândrie comuna Ocniţa, prin muncă, seriozitate şi perseverenţă în întreaga ţară.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, preşedintele Cj, Alexandru Oprea, inspectorul şcolar general, profesor Cristina Stroe şi nu în ultimul rând primarii din localităţile Gura Ocniţei şi Răzvad, Sorin Ioniţă şi Emanuel Spătaru.
Nu au lipsit artiştii reunumiţi Emilia Ghinescu şi Simona Dinescu.
Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Ocniţa au petrecut până în noapte târziu, la final având parte şi de un foc de artificii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro