Instituţiile publice din subordinea Prefecturii Dâmboviţa vor veghea la liniştea şi sănătatea dâmboviţenilor

Colegiul Prefectural Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă. Lucrările au fost conduse de prefectul Antonel Jîjîie. La această şedinţă au mai participat şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedintele CJ, Alin Manole. A fost prezentat şi aprobat un Plan de măsuri pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Instituţiile publice din subordinea Prefecturii Dâmboviţa vor veghea la liniştea şi sănătatea dâmboviţenilor. Cms. şef Danil Zepişi a prezentat acest plan. Comercializarea cărnii şi a produselor din carne, dar şi a altor produse tradiţionale de Crăciun, alimentare sau nealimentare, va fi verificată de instituţiile abilitate.
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa va declanşa în zilele următoare acţiunile de control, potrivit directorului Sandu Tolea.
Poliţia, jandarmii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor avea grijă ca dâmboviţenii să petreacă Sărbătorile în linişte, fără vreun eveniment major.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 2017-2018, în judeţul Dâmboviţa

Autorităţile judeţului Dâmboviţa se pregătesc de iarnă. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, întrunit în şedinţă a aprobat Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 20172018. Prefectura Dâmboviţa, Consiliul Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, precum şi o serie de alte instituţii publice sunt angrenate […]