Published On: joi, iun. 28th, 2018

ÎNSCRIERI LA EXAMENUL PENTRU OBŢINEREA CALITĂŢII DE DELEGAT DE JOC

nichiduta.ro

In vederea alcătuirii corpului de delegaţi de joc FRF pentru sezoanele 2018/2019 şi 2019/2020, începând cu data de 21 iunie 2018 începe perioada de înscriere pentru cei care doresc să susţină examenul care să le permită să îndeplinească acest rol. Perioada de înscriere se încheie la data de 6 iulie 2018.
De asemenea, persoanele care au deţinut calitatea de delegat de joc în sezoanele anterioare au obligaţia de a se înscrie şi de a susţine acest examen, dacă doresc să deţină calitatea de delegat de joc şi în sezoanele următoare.
Inscrierea pentru susţinerea exa-mentului se face pe baza dosarului care trebuie să conţină următoarele documente:
1. Cerere scrisă şi semnată;
2. Curriculum vitae din care să rezulte experienţa în activitatea fotbalistică în conformitate cu prevederile art. 64, alin. 2 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, „Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică, în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”. De asemenea, candidaţii vor indica în CV un număr de telefon mobil şi o adresă de corespondenţă prin e-mail.
3. Cazier judiciar valabil;
4. Adeverinţă medicală.
5. 2 fotografii, tip – paşaport.
Examenul se va desfăşura la data de 18 iulie 2018 cu începere de la ora 11.00 şi va consta într-un test grilă care va conţine un număr de 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns, dintre care una corectă.
Testarea pentru persoanele care deţin de drept calitatea de delegat de joc (Preşedinţi de AJF şi delegaţi UEFA) se va desfăşura la data de 18 iulie 2018 cu începere de la ora 13:00. Cele 30 de întrebări sunt împărţite în trei secţiuni, după cum urmează: întrebările 1-10 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, întrebările 11-20 din Regulamentul Disciplinar şi întrebările 21-30 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive completată cu Legea nr. 10/2012 şi cu Legea nr. 219/2016.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro