Infrastructura educaţională din Răzvad, reabilitată şi modernizată prin PNDL2 şi POR

Edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru ne-a declarat că în această perioadă se demarează procedura de licitaţie privind con-traxctul de execuţie lucrări pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor. Este vorba de o investiţie cu finanţare prin PNDL2 şi are o valoare de aproximativ 2 milioane lei. Şi Şcoala Răzvad va fi reabilitată şi modernizată cu bani prin POR 2014-2020.
Administraţia de la Răzvad deja a depus proiectul pe Axa prioritară 10: Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.
Instituţiile de învăţământ din Răzvad, pregătite pentru noul an şcolar
Deşi până la începerea noului an şcolar mai este o lună şi jumătate, administraţiile locale se pregătesc, deja, să-i întâmpine pe elevi în condiţii dintre cele mai bune.
În acest sens, au fost alocaţi bani în buget, primarii fiind pregătiţi, inclusiv, pentru suplimentarea bugetelor pentru lucrări, în sensul în care, în teren, situaţia ar putea fi cu totul alta decât orice calcul din pix, potrivit primarului comunei Răzvad. Astfel, în această perioadă, se lucrează intens pentru igienizarea instituţiilor de învăţământ răzvădene: „Se zugrăveşte şi interiorul şi exteriorul grădiniţelor şi şcolilor. Posibil ca unii să considere că este din timp, dar ne-am gândit să nu existe situaţii neprevăzute şi să necesite mai mult timp”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reguli şi obligaţii pe care fermierii trebuie să le respecte pentru prevenirea răspândirii pestei porcine

Având în vedere evoluţia agresivă a pestei porcine africane în România, în condiţiile în care gradul de contagiozitate este extrem de ridicat pentru efectivele de suine, atât din exploataţiile non profesionale, cât şi din exploataţiile comerciale, specialiştii din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale aduc la cunoştinţă fermierilor că este imperios […]