Published On: vin, feb. 1st, 2013

ÎNFRÂNGERE PENTRU CHINDIA!

nichiduta.ro

chindiaConpet Ploieşti – Chindia Târgovişte 2 – 0 (1 – 0)
Chindia a pierdut, joi dimineaţa, primul meci amical serios din pauza competiţională. Echipa lui Eusebiu Tudor a fost depăşită de divizionara C, Conpet Ploieşti, formaţie care anul trecut reuşea să scoată Târgoviştea şi din Cupa României.
Aflaţi în cantonamentul de la Snagov, roş-albaştrii au fost învinşi cu 2-0, prahovenii înscriind câte un gol în fiecare dintre reprize.
În startul amicalului disputat pe terenul sintetic de la Izvorani, Eusebiu Tudor a folosit următoarea garnitură:
Omuţ – C. Dinu, Rădoi, Ispas, Stelea – Honciu Şerban, Dobre – Văduva, Voduţ, Băluţă.
După pauză, tehnicianul Chindiei a schimbat întreaga echipă, utilizând formula:
Perianu – Pătru, Şeran, Avram, Buşu (B. Dinu) -Mihăescu, Horvath, Petrea -Verdeş, Cherchez, Gavrilă.
Chiar dacă rezultatul meciului nu contează decât în palmaresul celor două formaţii, Eusebiu Tudor a recunoscut că eşecul cu Conpet nu i-a picat foarte bine: „Nu-mi place când echipa mea pierde, chit că în meciul de astăzi rezultatul a fost lipsit de importanţă. În această perioadă am pus mare accent pe acumulări fizice şi, pe undeva, era normal să nu avem cea mai bună evoluţie. În viitor vom mai avea meciuri amicale şi sunt convins că jocul nostru va arăta altfel”, a precizat Tudor. Jucătorii Chindiei se întorc de la Snagov mâine, iar peste o săptămână vor juca un nou meci de verificare, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.
Până la reluarea campionatului dâmboviţenii vor mai juca meciuri amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea, Concordia Chiajna, FC Argeş şi Dinamo Bucureşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro