Published On: mar, mai 29th, 2018

ÎNFRÂNGERE ÎN ULTIMUL JOC DE CAMPIONAT CS Tunari – FC Aninoasa 3-2 (2-0)

nichiduta.ro

Marcatori: Ilin (3, 68), lordache (30)/ Leotescu (90), Codroiu (90+2).
Tunari: Manciu – Ciortan, R. Stoica, Pădineanu (46 Neculai), Barabas – Zamfir, Dumitru, Ivan (65 Mărgărit), Dragu (73 Vălimăreanu) – lordache (65 S. Dragomir).
Antrenor: Tudorel Dumitru.
Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Neaga (50 Codroiu), Pahonţu, Diţă – Călinescu, Blas, Dinu, Nedelea (83G. Matei) – Miacan (63 Năstase), Leotescu.
Antrenor: Cristi Bălaşa.
Stadion „CS Tunari”. Spectatori: 100.
Au arbitrat: Valentin Lungu (laşi) – Alexandru Iftime, Vlad Ţăranu (ambii din Piatra Neamţ). Observatori FRF: Nicolae Răceală (Alexandria) şi Mihai Costache (Bucureşti).
Cartonaş galben: Mărgărit (85).
Punct final pentru FC Aninoasa în campionat! Echipa noastră a încheiat printr-o înfrângere la limită ultimul joc al sezonului. În disputa cu CS Tunari, din deplasare, elevii lui Cristi Bălaşa au cedat cu scorul de 2-3, la capătul unui meci în care au arătat bine doar în actul secund. Începutul timid de joc al băieţilor noştri a dus la deschiderea rapidă a scorului, Ilin (3) marcând după un şut expediat în dreapta lui Tătăr, din marginea careului.
Câteva minute mai târziu, Aninoasa a avut şansa de a restabili echilibrul pe tabelă, dar în prima fază Maican nu a găsit ţinta, iar în minutul 20 reuşita lui Călinescu a fost anulată de arbitru pe motiv de ofside. În ultimul sfert al primei reprize, defensiva Aninoasei a fost prinsă din nou pe picior greşit, iar gazdele au dus scorul la 2-0, în urma golului marcat de Ior-dache.
Startul actului secund a dus Aninoasa să arate mult mai bine împotriva ilfovenilor. Într-un decurs de numai trei minute, Maican, în două rânduri, şi Codroiu s-au aflat la un pas de a reduce din handicap. În schimb, după ratările celor doi jucători, echipa care a reuşit să marcheze din nou a fost tot Tunariul, prin acelaşi Ilin (68).
Aninoasa şi-a arătat colţii din plin pe final de joc. Cu zece minute înainte de ultimul fluier Leotescu a trimis mingea, cu capul, într-una din barele laterale, după care tot el (88) a irosit o ocazie uriaşă din interiorul careului. În schimb, în minutul 90, Leotescu nu a mai greşit şi a marcat primul gol pentru Aninoasa, printr-o lovitură de cap, în dreapta lui Manciu. Peste alte două minute, Codroiu a punctat şi el pentru Aninoasa din zona careului mic, gol prin care a fost stabilit scorul final al întâlnirii.
De asemenea, la ultima fază a meciului, G. Matei a fost faultat în careu de unul dintre apărătorii Tunariului, dar arbitrul a trecut cu vederea această fază. Aşadar, după duelul cu Tunari, Aninoasa a încheiat campionatul pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente