ÎNFRÂNGERE DUREROASĂ

Mihai ROŞOIU

soranaPotrivit tenisplace.ro, Sorana Cîrstea, a 29-a pe lista capilor de serie la Wimbledon, a părăsit competiţia încă din runda inaugurală.
Sorana Cîrstea, aflată la primul meci pe iarbă din acest an, a fost învinsă de americanca Victoria Duval, numărul 114 WTA, cu 4-6,6-3,1-6. Târgovişteanca a avut şapte mingi de break în primul set, însă nu a reuşit să valorifice niciuna. în actul următor a fructificat-o însă pe prima, şi aşa a egalat la general pentru că şi-a ţinut de fiecare dată serviciul. în decisiv însă a avut mari probleme cu serviciul şi Duval a profitat din plin.
Sorana are de ceva timp probleme la umăr şi din această cauză a lipsit în ultimele săptămâni din circuit. Ea nu mai jucase de la Roland Garros, unde a ajuns până în turul al treilea. Va urma o nouă pauză după Wimbledon, obiectivul fiind acela de a se recupera complet până la US Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Asociaţii nu s-au adunat! Viitorul Chindiei se va stabili la începutul săptămânii viitoare, când Consiliul Local Municipal va avea un reprezentant în AGA AFC Chindia Târgovişte

Marţi, la prânz, era programată Adunarea Generală a Asociaţilor SFC Chindia, numai că, din cauza absenţei motivate a reprezentantului Consiliului Local Municipal, întâlnirea nu a mai avut loc. La întâlnirile precedente Primăria era reprezentată chiar de primarul Gabriel Boriga, însă după suspendarea acestuia, consilierii trebuie să îşi desemneze un om […]