Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Raciu au oprit pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.
Totodată, un bărbat de 25 de ani, din Lunguleţu, în jurul orei 12:30, a fost surprins de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Lunguleţu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În ambele situaţii, în cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfăşoară fără probleme, în judeţul Dâmboviţa

Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfăşoară, fără probleme, de la începutul acestei săptămâni şi în judeţul Dâmboviţa. Deja aproximativ 1041 de cadre medicale au fost vaccinate în cele cinci centre din judeţ, peste 535 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Corneliu Ştefan […]