Informare. C.N. KARATE UNIVERSITAR

karateBucureşti, 27.04.2013
Sâmbătă, 27.04.2013, la Academia de Poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti, a avut loc C.N. Karate Universitar.
C.S. Târgovişte a avut 7 studenţi care au participat şi au obţinut 4 medalii: 1 de aur şi 3 de argint – Lavinia Olteanu (U.N.E.F.S. Bucureşti) a obţinut din nou titlul de campioană naţională universitară la kata individual şi vicecampionă naţională la kumite -55 kg; au mai obţinut titlurile de vicecam-pioni naţionali: Ruxandra Bica la kumite -68 kg, şi Andrei Ispas la kata individual, amândoi tot de la U.N.E.F.S. Bucureşti.
Din lot au mai făcut parte şi: Cosmin Suhan – Univ. Politehnică Bucureşti, Florin Stroe, Flavius Vlădescu şi Robert Putanu, toţi de la Univ. Valahia Târgovişte.
De la Univ. Valahia au mai participat şi: Constantin Rita – medalie de aur la kumite -50 kg (sportivă legitimată la Komura Vălenii de Munte) şi Bătăiosu Albert – medalie de bronz la kumite -67 kg (Pucioasa).
Antrenor, Prof. MUNTEANU ION

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

INSTITUŢII PUBLICE ÎN VACANŢĂ

Activitatea de relaţii cu publicul la ghişeele de paşapoarte, buletine şi înmatriculări auto va fi temporar suspendată Pentru a veni în sprijinul dâmboviţenilor cu domiciliul principal în judej sau în străinătate, care doresc să obţină paşapoarte turistice sau cărţi de identitate, ori pentru a înmatricula un autovehicul, precizăm că, în […]