Înfiinţată în 1992. Flacăra Moreni e unul dintre cele mai vechi cluburi din ţară Un program bogat de meciuri amicale

A.l. 1

În sezonul trecut, Flacăra Moreni a avut o prestaţie mulţumitoare, locul 5 cu 43p şi +1 la adevăr. „Lupii” de pe malurile Cricovului dulce au luptat cât i-au dus puterile şi orgoliul.
În pre-sezon au părăsit gruparea de pe dealul Sângeriş, Halcu, E. Guţă, Acasandrei, Rogojină, Nedelcu, Tronaru, Iliescu.
Noutăţile în lotul antrenat de Gabi Paraschiv sunt: Oprea (Gloria Corneşti), Parghel (Chindia Târgovişte), Ţânţaru (CS Păuleşti), Roşciugă, A.Neguţ (FC Aninoasa), Grigore (Chindia juniori), Matei (CS Afumaţi), Manea (Voinţa Colibaşi), Stoica şi Stanciu (juniori).
Gabriel Paraschiv este ajutat de secunzi, Vasile Petre şi George Preda. În lotul echipei de pe malurile Cricovului Dulce vor fi 20 de jucători pentru sezonul 2017-2018.
În perioada 31 iulie-5 august, galben-albaştrii au efectuat un cantonament centralizat la Valea Şipotului (lângă Moroieni). Cantonamentul s-a încheiat cu un meci amical, disputat lângă moroieni, cu Telegraful Văleni de Munte. Trupa antrenată de Gabriel Paraschiv a câştigat cu 3-1. Au marcat pentru morenari Roşciugă, Ene, M. Plăcintă.
În primul meci amical al verii, Flacăra a dispus cu 5-2 de CS Cornu. Pentru morenari au marcat A. Neguţ, Timofte, Ene, Manea, Grigore.
Până pe 25-26 august, 2017, când e programat startul sezonului 20172018, Flacăra mai are programate meciuri amicale cu CS Păuleşti, Astra 2 Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Unirea Bucşani, CS Călineşti sau SCM Câmpina. Flacăra va juca în aceeaşi serie cu Astra 2 Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, iar meciurile amicale cu ele vor fi anulate.
Acest sezon este al doilea în Liga a 3-a, după o pauză de nouă ani, perioadă când Flacăra a jucat în judeţ.
Trebuie spus că Flacăra a evoluat în Liga 1 în perioada 1996-2000. În anul 1999 a jucat în Cupa Uefa (actuală Europa League), cu FC Porto (scor 1-2 şi 0-2).
Echipa dintre sonde e una dintre cele mai vechi echipe din ţară. E înfiinţată în 1922. Este clubul cu cele mai multe ediţii în Liga a 2-a.

One thought on “Înfiinţată în 1992. Flacăra Moreni e unul dintre cele mai vechi cluburi din ţară Un program bogat de meciuri amicale

  1. Cate greseli.Incepand cu titlul.1992?A jucat in liga 1 intre anii 1996-2000 si a jucat in cupa uefa in anul 1999.??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRIMUL MECI INTERNAŢIONAL DE POLO LA TARGOVIŞTE

Englezii au inventat jocul de polo, însă românii au fost mai buni sâmbătă, pe 5 august, la primul meci internaţional găzduit de Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Chiar dacă Marea Britanie a deplasat un lot de U18, naţionala U17 a României s-a impus fără emoţii, scor 116. Pentru „tricolori” au […]