Incubator performant, donat Maternităţii Târgovişte

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit, astăzi, un cadou indispensabil: este vorba de un incubator performant, în valoare de 75.000 lei, oferit prin generozitatea tenismenei Sorana Cîrstea.
La eveniment au fost prezenţi: Sorana Cîrstea, Ştefania Mircea, manager de proiect în cadrul Organizaţiei „Salvaţi Copiii” România, dr. Claudiu Dumitrescu, manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Roxana Aldea, şef secţie clinică neonatologie, Luciana Cristea, vicepreşedinte CJ Dâmboviţa, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte şi Carmen Holban, deputat şi membru al Comisiei de Sănătate.
Un incubator reprezintă un mediu de viaţă în special pentru bebeluşii născuţi prematur sau cu probleme de sănătate. O secţie de neonatologie nu poate funcţiona fără aparatură şi mai ales, fără incubatoare, pentru că incubatorul asigură nou-născutului temperatura de care are nevoie. Incubatoarele sunt indispensabile într-o secţie de nou-născuţi.
Donaţia a putut fi posibilă datorită generozităţii tenismenei Sorana Cîrstea care a donat suma de 75.000 lei. Donaţia făcută de organizaţia „Salvaţi Copiii” a adus zâmbetul pe chipul medicilor neonatologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, care luptă zi de zi pentru vieţile nou-născuţilor.
Sperăm că gestul Soranei Cîrstea va fi urmat şi de alţi oameni cu dare de mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se toarnă asfalt pe DC 44 Stăneşti - Săbieşti

Infrastructura, în special cea rutieră, este cartea de vizită a unui oraş, a unei localităţi şi nu în ultimul rând un punct forte în atragerea de noi investiţii. La acest capitol, administraţia de la Răcari face tot posibilul să se alinieze cerinţelor venite din partea cetăţenilor. Veşti bune pentru locuitorii […]